Renovering af badeværelse med markedets bedste produkter

Hos Murerfirmaet Eilif Nielsens eftf. A/S i Brædstrup udfører vi renovering af badeværelse og anden ombygning af badeværelse for dem, der ønsker et nyt badeværelse i områderne omkring Horsens og Silkeborg.

Vi benytter kun kvalitetsleverandører ved renovering af badeværelse, som er Jeres garanti for en badeværelsesrenovering, som I bliver glade for i mange år.

Kompetent rådgivning ved badeværelsesrenovering

Vi er bevidste om, at indretningen af badeværelset skal passe til Jeres behov, uanset om boligen indeholder et stort eller lille badeværelse. Badeværelset er i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig, og det skal hermed også være rummeligt og nemt at gøre rent.

Skal I have lagt nye fliser på badeværelset, eller skal I have en total ombygning, kan vi klare opgaven. Vi er med i både tendenser og trends, og der er ikke dén mureropgave, som vi ikke kan løse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på nyt badeværelse afhænger af opgavens omfang og valg af materialer, interiør og sanitet. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 12 19 eller sende en mail til k.v.rasmussen121@gmail.com

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Google

Firma​

Murerfirmaet Eileif Nielsens eftf. A/S

CVR.: 30688899​

Adresse​

Kontakt​